Lediga jobb/Ex-jobb

Här presenteras de lediga jobb och ex-jobb som vi har för tillfället.

2014-11-04 Jobba med Informations- och IT-säkerhet?

Vi behöver rekrytera ytterligare en person som tycker att IT och/eller informationsäkerhet är det mest utmanande som finns, i varje fall vad som avses arbetsrelaterat! Den person vi söker ska se möjligheter där andra ser problem, vara nyfiken och tycka om att möta många olika människor i olika roller. Bifogade annons kommer att publiceras i Ny Teknik vid några tillfällen under november månad. Vill du veta mer får du gärna kontakta oss.   

2012-10-10 Känner du dig som en entreprenör?

Vill du vara med och starta ett nytt affärsområde? Ser du möjligheter där andra ser problem? Vill du jobba med korta beslutsvägar?  Om du tycker att det som beskrivs i bifogade länk stämmer överens med  din personlighet vill vi att du kontaktar oss för ett förutsättningslöst möte!!

2011-12-21 Examensjobb?

Börjar det bli dags att tänka på ex-jobbet? Har du någon bra idé/förslag på ett ex-jobb inom teknisk IT eller Informationssäkerhet är du mycket välkommen att kontakta oss! Sänd en e-post där du kort beskriver din idé så kontaktar vi dig sedan för att utröna om vi kan göra något tillsammans!